streda 14. novembra 2012

Ako sa na Slovensku overuje identita blogerov

Predstavte si nasledovnú situáciu:

Napíšete blog do denníka SME. Píšete o veciach a súvislostiach, ktoré mocní tejto krajiny neradi vidia. Čo sa stane? Váš príspevok je po niekoľkých hodinách vymazaný, vaše blogové konto vymazané, proste prestanete na blogu existovať. Pre blogera ako som ja, je to niečo ako: "nie si na Facebooku, tak neexistuješ...." Zlá situácia pre mňa. Nakoľko som neporušil zákony Slovenskej republiky, ani Kódex blogera, domáham sa svojho práva . Napísal som otvorený list denníku SME, môj príbeh médiám a uverejnil som výzvu "Povedzme NIE cenzúre na Slovensku!"

V čase, keď som začal "víriť hladinu" okolo cenzúrou zastaveného článku "Zapchajte deťom uši, prichádza Lipšic", som dňa 19.9.2012, dostal vyjadrenie od adminov blogu SME: "....blog bol dočasne zrušený pre závažné podozrenie z falošnej identity".

Tak toto ma dostalo... Ja neexistujem?! Mal som sto chutí vpadnúť do redakcie SME a ukázať sa im v "plnej paráde"..... Našťastie som vychladol. Takú radosť im predsa nespravím a navyše, nie som hazardér s vlastnou bezpečnosťou. Teraz si možno myslíte, že chalan dramatizuje, zveličuje.... Neviem, keby ste vedeli, že niekto "iniciatívny" zo SME, získava o Vás všetky osobné údaje zo zdrojov Sociálnej poisťovne! Áno vidíte dobre. Vaše osobné údaje zo Sociálnej poisťovne, niekto ochotne poskytuje ľuďom zo SME, ktorí sa starajú o čistý štít Daniela Lipšica. Ale toto už je sila!!! Pozor, distribúcia týchto údajov sa nedeje oficiálne, lebo je to samozrejme v rozpore so zákonom.... Chcete dôkazy? Opakujem nie som hazardér, a nevystavím seba a svoj zdroj ohrozeniu. Len som uvažoval, ako mohli spochybniť moju identitu? Mohli, pretože som sa narodil v Čechách, hoci momentálne striedam pobyty v Bratislave a v Českej republike. Ja nemám žiaden záznam v Sociálnej poisťovni, to znamená, ako by som neexistoval.... Toto im padlo vhod ako zámienka, aby ma umlčali. Tu vážne končí všetka sranda! Ako je možné, že dochádza k úniku osobných informácií zo Sociálnej poisťovne pre ľudí od SME?! A pre koho, za akým účelom a kto poskytuje tieto údaje?! Ja napíšem dva kritické blogy na adresu brutálneho demagóga Daniela Lipšica a niekto okamžite získava osobné údaje o blogerovi zo Sociálnej poisťovne. To kde sme?! Ja tam záznamy nemám. Ale čo vy? Viete si predstaviť, že sa k vašim údajom v Sociálnej poisťovni môže dostať hocikto ak má peniaze a kontakty? Lipšic a ľudia okolo neho dokazujú, že sú dobre organizovaní a ochotní urobiť čokoľvek, aby sa dostali k moci. Vodné delá a obušky s Lipšicovým rukopisom sme tu mali, umlčanie kritikov podvodným spôsobom a rôznymi machináciami prebieha. Zároveň si kupuje bombastické prieskumy verejnej mienky, na výsledkoch ktorých sa musí pousmiať čo len trochu súdny človek.... Mne však priatelia nie je do smiechu. Ak má niekto prístup k Vašim osobným údajom, vyzlieka Vás donaha, vie Vás zneužiť, môže Vami manipulovať, môže proste čokoľvek... A to je neúnosné! V jednom z mojich predchádzajúcich príspevkov som uvádzal, že nepíšem o Bielorusku ani o Kube, ale zdá sa, že nemáme ďaleko od toho.... Že, pán zodpovedný študent manipulácie.....?

2 komentáre:

  1. nemusi to byt ani socialna poistovna, staci centralny register obyvatelstva. k tomu ma policia pristup, a kedze Lipsic ma na policii kontakty, nie je problem najst hocikoho. samozrejme, pokial pochadza zo Slovenska.

    OdpovedaťOdstrániť