streda 26. decembra 2012

Rok 2012 – GORILA a ...... DANIEL LIPŠIC!

Neviem ako ostatní, ale ja začínam rok rekapitulovať už pred Vianocami, aby som to stihol do konca roka. Ani tento rok nebol žiadnou výnimkou. Udialo sa toho na naše vidiecke pomery naozaj dosť. Našťastie neprišiel avizovaný koniec sveta a tak, čo sa zamiesilo v roku 2012 prípadne skôr, bude mať svoje pokračovanie. To pokračovanie neviem či mám brať ako našťastie, alebo bohužiaľ. To uvidíme neskôr.

Tradičný slovenský politický folklór výrazne narušila eskalácia kauzy Gorila v úvode roka 2012. Tiež som bol rozhorčený a rozvášnený rovnako ako prevažná väčšina ľudí na Slovensku. Postupom času, som si však začal uvedomovať stále viac a viac jednu závažnú vec. A to, že v prípade protestov proti GORILE, sa s nami občanmi hrá spravodajská hra na "entú...."! V týchto časoch sa zrodil aj môj vzťah k vtedajšiemu ministrovi vnútra DANIELOVI LIPŠICOVI, dnes poslancovi NR SR a "hrdému bojovníkovi" proti oligarchii....

LIPŠIC BOL TOTIŽ ÚSTREDNOU POSTAVOU GORILÝCH PROTESTOV, hoci si to ľudia ani neuvedomovali. Všetko vyzeralo tak, že protesty ľudu organizuje Peter Pčolinský a spol. Dovoľte mi sa zasmiať ha ha ha.... Peter Pčolinský v čele národa?! Peter Pčolinský chudák, životný skrachovanec, ktorý si aspoň prišiel na pár drobných....Ale k nemu sa dostanem neskôr.

Takže prečo protesty GORILA ako spravodajská hra a prečo moje pohŕdanie Danielom Lipšicom? Lebo on všetko režíroval z pozície ministra vnútra SR. Priamo, verejne, ale aj v zákulisí, do ktorého občan nemá šancu nahliadnuť. Už vtedy si, musím uznať umne, pripravoval pozíciu na samostatnú politickú činnosť, v ktorej bude musieť eliminovať svojich politických konkurentov. Ten chlap nie je hlúpy, ale je neuveriteľne zákerný a prefíkaný. Do slovenskej politiky prináša prvky vysoko sofistikovanej manipulácie a intelektuálnych mafiánskych praktík. Poďme ale pekne po poriadku:

O prepojenosti Lipšica a kampane Gorila, podrobne napísal bloger Pavol Klein v svojom článku "Má Lipšic prsty v gorilích protestoch?". Preto to len v krátkosti zhrniem. Nakoľko článok Pavla je plný už verifikovaných informácií, môžem sa smelo oň oprieť. V niektorých veciach budem po ňom opakovať, je to ale dôležité, nakoľko mu "ušiel" jeden podstatný záver.

Takže v decembri 2011 vypukla kauza "Gorila".

KTO SA JEJ NAPLNO CHOPIL AKO SVOJEJ MOŽNOSTI DOSTAŤ SA KONEČNE NA VRCHOL MOCI? SAMOZREJME VTEDAJŠÍ MINISTER VNÚTRA DANIEL LIPŠIC. Smelý neohrozený slovenský bojovník proti mafii a oligarchii začal svoj boj a "krížovú" cestu. Hoci sa o kauze šepkalo už niekoľko rokov predtým. Predpokladám, že toto malo napomôcť jeho zvoleniu za predsedu KDH. KDH je síce pre mňa osobne dosť špecifická strana, ale určite tam nesedia ľudia, ktorí si nevedia spočítať dva plus dva. Je samozrejmé, že "neohrozený" LIPŠIC nemohol uspieť v straníckych voľbách. Preto odišiel zo strany a neúspešne nás presviedča o svojej úprimnosti a čistote na čele ďalšieho politického trpaslíka na Slovensku. Ďalší "morálne čistý" politik na Slovensku! Ale to sme odskočili....

Marcela Pčolinská

Vráťme sa do obdobia december – február 2011/2012. Začínajú sa "antigorilie" protesty. Jedným z hlavných organizátorov je istý PETER PČOLINSKÝ. Rodák z Nižného Hrabovca. Jeho matka – MARCELA PČOLINSKÁ – bola v minulosti poslankyňou za KDH, po odchode z KDH skupiny "Palko, Mikloško a spol." odišla spolu s nimi. V súčasnosti je starostkou obce Nižný Hrabovec (okres Vranov nad Topľou). Aktívne sa podieľa na formovaní politickej strany "Nová väčšina". Myslím, že angažovanosť Marcely Pčolinskej v rámci NOVA sa spochybniť nedá.


Marcela Pčolinská, Zrdoj: nova.sk

Vladimír Pčolinský

Ale poďme ďalej. Brat Petra Pčolinského – VLADIMÍR PČOLINSKÝ – pôsobil v období 2010 – 2012 na Ministerstve vnútra SR ako poverený riadením Kancelárie ministra vnútra a aj ako riaditeľ Organizačného odboru. Dlhodobo má povesť jedného z najvplyvnejších "personalistov" na MV SR, čo automaticky predpokladá jeho dobré vzťahy s viacerými bývalými, súčasnými, resp. "presťahovanými na iné rezorty a služby" policajnými funkcionármi. Mohol by som špecifikovať aj presnejšie, ale to zatiaľ neurobím. V minulosti podobne ako jeho matka mal blízko k Palkovej frakcii v rámci KDH. Podobne ako jeho matka sa po rozštiepení KDH prestal v KDH angažovať. A zrazu sa za Lipšica objavil na MV SR. A pritom ako jeho pravá ruka... Zaujímavé, že?


Pčolinský verne po boku Lipšica.

Takže AKÁ MATKA, TAKÝ SYN. Obaja v minulosti pôsobili v rámci KDH, obaja mali blízko ku skupine Palka, obaja opustili KDH a obaja sa stali Lipšicovými blízkymi ľuďmi...

Peter Pčolinský

A teraz pár slov k PETROVI PČOLINSKÉMU. Podľa viacerých názorov ide o životného skrachovanca, ktorý ani zďaleka nedosahuje kvality svojich dvoch bratov Vladimíra a Matúša. Podľa mojich informácií, bol dokonca vyhodený z gymnázia vo Vranove nad Topľou, keď nezvládol učivo z matematiky. Pracuje ako "finančný poradca" (Pán Boh nás ochraňuj pred jeho radami) a popritom študuje. Zvykne sa vyvaľovať u mamy v Nižnom Hrabovci a nič poriadne nerobí. A hádam nám nikto nechce nahovoriť, že táto osoba by bola schopná sa z ničoho nič postaviť na čelo protestov? Že táto osoba sa dokáže verejne vyjadrovať bez toho, aby ju niekto na to pripravil? Že táto osoba dokáže konať bez zvolenia mamy alebo bratov? Dobrý vtip...


Peter Pčolinský

Lipšic, rodinka Pčolinských a protesty Gorila

Čiže je smiešne sa domnievať, že protesty "bežali" bez dohľadu pravej ruky Daniela Lipšica, Vladimíra Pčolinského. A tí, komu naozaj o niečo išlo, boli oklamaní a podvedení. A ako sa chová sám minister? A podotýkam, že MINISTER VNÚTRA, ktorý má pod kontrolou políciu. Ten vyhlási že, "POLÍCIA A PROTESTUJÚCI SÚ NA JEDNEJ LODI". Nedá sa to náhodou vysvetliť tak, že nech sa deje, čo sa deje, polícia nezasiahne? Aj keby malo dôjsť k provokáciám a výtržnostiam? Aj keby sa mali pri tom porušovať zákony? Čiže posmelil ľudí a následne vydal príkaz polícii konať...

Je samozrejmé, že ľudia majú právo si povedať svoj názor. Ale pokiaľ im ten názor niekto vsugeruje a následne ich zneužíva, zneužíva pritom aj svoje postavenie a to, že má pod kontrolou políciu, inak než zločinom sa to nazvať nedá.

TOTO JE TO, ČO BIJE DO OČÍ NA SPRÁVANÍ LIPŠICA, POČAS ANTI GORILÝCH PROTESTOV!

Ale najprv si to zhrňme:

  1. December 2011 – vypukla kauza "Gorila", ktorej sa chytil Lipšic (hoci na to, aby sa jej chytil mal už niekoľko rokov).
  2. Od začiatku roka 2012 prebiehajú "antigorilie" protesty, ktoré spoluorganizuje Peter Pčolinský.
  3. Jeho matka – blízka k Lipšicovi.
  4. Jeho brat – pravá ruka Lipšica na MV SR.
  5. Lipšic slovne ľudí posmeľuje, aby konali, nakoniec ich nechá rozohnať.

Ľudia, veď ide o neskutočne prehliadaný fakt. Nebavíme sa o pokojnej demonštrácii a prezentácii svojich názorov. Bavíme sa o tom, ako Lipšic na poste ministra vnútra podnecoval občianske nepokoje!!! A pokiaľ je to tak, tak ide o trestný čin, za ktorý by mal byť Lipšic zbavený poslaneckého mandátu a zavretý do basy!!!

Podotýkam, že ľudia si majú právo povedať svoj názor, ale všetci musíme fungovať v rámci platnej legislatívy, inak tu budeme mať anarchiu. A práve DANIEL LIPŠIC (politický nominant) – minister zodpovedný za poriadok v krajine nabáda ľudí, aby konali a pritom im sľubuje, že polícia nezasiahne. A napokon ani tento svoj sľub nedodržal... A takémuto klamárovi a farizejovi chcete veriť?

Záver ponechám na čitateľoch...

8 komentárov:

  1. Peter...dobre si to celé analyzoval..je to dobre podané.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Analyza na zaklade blbosti :)) Ale uz sa k tomu nebudem vyjadrovat :)) Je to strata casu... Nebol vnutri toho celeho, ale pise akokeby bol bohom... Pozdravujem ta... Stefan m., jeden z tych co tieto protesty spustali a vtedy tam Pcolinsky este ani nebol ;) Jeho sme prizvali az po prvom proteste ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Výborná práca. Treba ich mať všetkých pod drobnohľadom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zaujímavé sú aj ďalšie mená ktoré sa snažili sprivatizovať Gorilie protesty, dajú sa medzi nimi nájsť osoby s totožným zázemím ako má lipšicova židovská ekonomická mafia...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. cista kravina tento blog, plny polopravd a neoverenych faktov. Nejak klesa kvalita tychto tvojich blogov, ked uz si nedas ani tu namahu dohladat skutocnosti a fakty o ludoch. Coraz viac ubohe a priehladne.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na toho všiváka Lipšica sa stačí len pozrieť a mnohým ľuďom je jasné čo to je za špinavca a taký istý politik je aj Fígeľ.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Prave som si opät precital tento blog a nesedi mi tu par veci, ktore som si overil normalne na webe. Peter Pčolinsky nema brata Matuša. Posledne roky zije v Bratislave a nie v Niznom Hrabovci. Da sa najst aj casopis firmy v pdf kde pracoval a kde je s nim rozhovor, ako s jednym z najuspesnejsich manazerov v tej ich poistovackej firme. No to len par faktov ktore nesedia a ako hore pise Stefan M. (Miščík podla ich web stranky PG), Pčolinského prizvali az neskor takze asi tazko mohol Lipsic riadit protesty alebo ich inciovat. Nabuduce viacej doveryhodnych faktov.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Lipšic asi niekomu veľmi vadí. Prečo?

    OdpovedaťOdstrániť