utorok 9. októbra 2012

Reakcia na blog Milana Krajniaka na SME "Som križiak a som na to hrdý"

Tu je: Krajniakov blog na ktorý reagujem.

No nazdar ty križiak, rytier, samuraj a neviem čo ešte...... !

Čo to tu trepeš človeče?! 22 miliónov obetí v križiackych vojnách je podľa teba najobdivuhodnejšie obdobie našej civilizácie? Teba v detstve týrali, keď toto je tvoj idol civilizácie? Podľa teba je interpretácia križiackych výprav zločinom na našej pamäti?! Chceš popierať fakt, že križiacke vojny boli len súčasťou pápežskej politiky (podobne ako iné pekné javy – inkvizícia, ...), ktoré slúžili na zvýšenie vplyvu jednotlivých pápežov a dobytie nových území? Križiacke vojny nemali s vierou nič spoločné alebo len veľmi málo. Kto ti dal právo prehodnocovať históriu?

Či chceš povedať, že vraždenie v mene viery, (oslobodenia Kristovho hrobu, alebo záchrany európskej civilizácie v Palestíne), je ten správny kontext? Choď niekam, ty zakomplexovaný chudák! Výsledkom križiackych výprav bol vzrast vplyvu, bohatstva cirkvi, pápeža a lojálnej šľachty. Aj Američania chránia svoju civilizáciu v Iraku, Afganistane, pred tým vo Vietname a inde po celom svete. Samozrejme, v mene presadenia slobody, demokracie a bezpochyby v službe toho Najvyššieho! Výsledkom je vzrast vplyvu USA vo svete a zvyšovanie bohatstva všetkých oligarchov, ktorí túto vieru financujú.

A teraz tebe Ty križiak, rytier, samuraj a neviem čo ešte, položím jednu zásadnú otázku: V mene akej viery sa tu hráš na rytiera? Viem, že nebudeš reagovať, lebo na to nemáš gu..e. Tak ja ti to poviem, aby si nežil v ilúzii, že budeš naďalej kradnúť a klamať a ešte sa hrať na svätého, že nás zachrániš od zlých čertov. Nežijeme v 12 storočí, ty rytier..... Tvoja viera je pekne zdokumentovaná v spise KOCÚR a na www.lipsic.net. Tu je tvoja chrabrosť a česť! Takže mne to vychádza tak, že si buď nebezpečný fanatik, ktorý v mene kríža urobí čokoľvek, alebo si neuveriteľne arogantný prešpekulovaný a podvodnícky politik. Fakt neviem, čo je horšie....

Pre čitateľov doplním, kto je Milan KRAJNIAK (preto ma jeho blog tak zaujal):

  • V rokoch 1995 – 1997 pôsobil ako predseda Občianskodemokratickej mládeže.
  • Dlhodobý člen KDH, v rokoch 1998 – 2006 riaditeľ oddelenia pre tlač a komunikáciu.
    Poznámka: V rámci KDH bol súčasťou krídla okolo Daniela Lipšica. Dané krídlo tvorili Krajniak, Martin Cebo (generálny riaditeľ Sekcie ekonomiky na Ministerstve vnútra SR za Vladimíra Palka), Jana Žitňanská, Boris Ažaltovič (hovorca Ministerstva vnútra za Vladimíra Palka) a iní.
  • V rokoch 2003 – 2006 člen Prezídia Fondu národného majetku.
    Poznámka: Ako nominant KDH na FNM sa spomína viac krát aj v spise Gorila.
  • V období 2010 - 2012 poradca ministra vnútra Daniela Lipšica pre rómsku problematiku.
    Poznámka: Z daného postu dobrovoľne odstúpil, keď sa jeho meno objavilo v zverejnenom spise Gorila.
  • Súčasnosť – súkromný podnikateľ, peňaženka Daniela Lipšica, pokladník Novej väčšiny. Zabezpečuje tok financií od sponzorov do straníckej pokladne. No a momentálne aj veľký bloger!

Na záver:

Spis KOCÚR v poslednej vete časti 5 uvádza: Bolo zistené, že Milan Krajniak trpí silnými poruchami nálad a osobnosti a dlhodobo užíva antidepresíva (Citalec) aj lieky proti epilepsii (Rivotril). Tak toto tvrdenie nie je potrebné ani verifikovať. To je jasné z jeho blogu, kde píše bludy o križiackych vojnách.

Strany Nová väčšina sa v každom prípade TREBA obávať. Jej šéf Daniel Lipšic čokoľvek rozpráva, vyzerá to, že blúzni zo svojho sna o novom Slovensku. Jeho pokladník a pomocník pre komunikáciu Milan Krajniak zas trpí psychickými chorobami, pri ktorých je nútený užívať silné lieky. Ideálna kombinácia dvoch FANATIKOV...

16 komentárov:

  1. super článok, palec hore!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Výstižné a pravdivé! Nevzdávaj sa a píš ďalej... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super članok, všeci tyto zlodeji a fanatici sa snažia pod zasterkou veriacich ludi , bohabojnych KDH oklamat a okradat ludi....

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zbytočne sa navážaš do jeho psychickej choroby...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s psychickou poruchou nech sa stiahne z verejného života a nikto sa nebude do neho navážať...

      Odstrániť
    2. By si sa cudoval, kolko vazenych a respektovanych osobnosti ma psychicke poruchy.
      Kolko antidepresiv a inych psychofarmak beru ludia, ktorym napr. zverujeme nase deti..
      Kolko politikov, sefov firiem, lekarov a ludi, ktori maju rozne urovne zodpovednosti za to, ako sa ma tato spolocnost a kam smeruje.

      Odstrániť
  5. nech ten primitívny a zlodejský chazar tiahne do piče aj s lipštajnom

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hmm...KDH a vobec Krestanska cirkev...

    iba maly "vycuc" najdeny na webe...:

    Katolícka cirkev je najväčšia finančná sila akumulujúca bohatstvo a majetok v celej histórii sveta. Vlastní viac materiálneho bohatstva ako ktorákoľvek banka, korporácia, fond alebo vláda na tejto planéte. Pápež, ktorý je viditeľným vládcom tohto kolosálneho bohatstva, je jeden z najbohatších ľudí na planéte. Keď 2/3 sveta zarába menej ako 2 doláre na deň, 1/5 umiera a hladuje, Vatikán drží svetové bohatstvo, bohatne z neho obchodmi na burze a zároveň učí o dávaní.
    Akým spôsobom pápež a Vatikán akumulovali také bohatstvo v priebehu tisícročí? Jedným zo spôsobov bolo označkovanie chovania nálepkou hriechu. Kňazi potom chytrými marketingovými ťahmi za úplatu predávali odpustky. Uctievači boli povzbudzovaní, aby platili za hriechy, ktoré ešte nespôsobili, aby to mali zaplatené vopred. Tí, ktorí nezaplatili, riskovali nekonečné pálenie v Satanovom ohni.
    Pápež Leo X. postavil baziliku svätého Petra predajom poukazov z pekla a poukazov do neba. V priebehu vekov katolícka cirkev hromadila nielen bohatstvo, ale aj poznanie. Držala masy v ignorantstve a v temnote odopieraním základného vzdelania. Viac ako 60 000 ozbrojených kresťanov bolo na ceste k získaniu Jeruzalema z rúk neveriacich. V období medzi rokmi 1095 a 1291 pápež odštartoval sedem veľkých krvavých kúpeľov nazvaných krížové výpravy. Mučenie, stínanie a masové vraždenie 100 000 moslimov a židov v mene Boha. Pápežovi brutálni vojaci boli nazývaní templári alebo rytieri Šalamúnovho chrámu, z ktorých sa vyvinuli dnešní Slobodomurári. V rokoch 1450 až 1700 katolícka cirkev pokračovala v terore zvanom inkvizícia. Na základe fám o praktikovaní čarodejníctva katolícka cirkev lovila, mučila a upálila zaživa na hranici milióny nevinných žien. V priebehu II. svetovej vojny bol Vatikán kritizovaný za podporu Hitlera a jeho nacistického režimu. Dodnes je Vatikán vyšetrovaný pre rabovanie zlata obetí holokaustu® zo švajčiarskych bánk. V posledných 5 rokoch bolo viac ako 1 500 kňazov a biskupov obvinených zo sexuálnych útokov na desaťtisíce chlapcov a dievčat v ich kongregáciách a sirotincoch.
    Prečo táto nechutne bohatá inštitúcia učí duchovné hodnoty pokory a chudoby?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. len zopár drobností na tvoje "múdrosti"
      1.jeruzalem bol napadnutý mohamedánskymi vojskami.
      mohamedánstvo vzniklo kolo roku 620 po Kristovi.
      do tej doby kresťania a židia v jeruzaleme v mieri.
      potom tam mohamedánske vojská prišli šíriť svoju "vieru" mečom a ohňom ako je písané v koráne. jeruzalemčania prosili o pomoc. bola im poskytnutá. mohamedáni boli vytlačení.
      to, že križiacke vojská vzhľadom na logistickú nedostatočnosť tej doby, s pár elitnými vojakmi držali jeruzalem slobodný 200 rokov, už to je pozoruhodný úspech.
      nakoniec aj k vôli takým "mysliteľom" ako ty, či autor tohto nahlúpleho blogu skončili mohamedáni až pri viedni.
      a potom fakticky až po ww.
      .
      mimochodom,
      to, čo sa deje dnes v sudáne, to je to isté, čo sa dialo v jeruzaleme pred tisíc rokmi. mohamedáni vyvražďovali, pokiaľ nezasiahli potomkovia križiakov a nezastavili besné vraždenie.
      o tisíc rokov sa zas nájde "mysliteľ" ktorý bude písať o miliónoch mŕtvych v sudáne, ktorých akože vyvraždili potomkovia križiakov.
      a vždy sa nájde dostatok tupcov, ktorí budú takým sprostostiam drukovať.
      .
      opravedlňujem sa za tvrdé slová. ale, na hrubé vrece patrí hrubá záplata.

      Odstrániť
    2. pekne,vystižne.ale pozeram že tu nabehla v plenj sile sumračnicka menej inteligentna uderka :)

      Odstrániť
  7. chlapče, ty musíš byť padnutý na hlavu. 22 milónov mŕtvych?
    si sa s koňom zrazil?
    veď vtedy mala európa možno toľko obyvateľov a mohamedáni tiež.
    ak by si si pozrel históriu vojen, tak napoleon stratil v rusku pol miliónovú armádu.
    teda prakticky celú armádu.
    paríž bol dobytý už za pár mesiacov...
    ak si to nevieš dať do súvislostí, tak zalez do kúta, a tam čisti krumpele a nevypisuj tu sprostosti.



    OdpovedaťOdstrániť
  8. toto je taka znoska nezmyslov a prekrucanie hystorie... venujem sa dlhsiu dobu kriziackym vypravam.. ale take blbosti som uz dlho necital... 22 mil obeti... to ako kde sa nabrali??? ako je vyssie napisane.. ani tolko ludi nebolo. Islo hlavne o stret dvoch kultur, z ktorych jedna chcela mat navrch a druha sa snazila udrzat si svoje postavenie, vieme ako to skoncilo. Cirkev sa ospravedlnila ale moslimovia nie.. aj ked maju zaco! moslimovia na neopravedlnili za armensku genocidu /kde zomrelo viac ludi ako pocas kriziak. vyprav/ inac genocida bola nasledkom obsadenia uzemia, kt. stratila Vychodorim. risa a kriziaci...
    a co sa tyka inkvizicie - cirkev ich neodsudzovala /vypocuvala /, robili to svetské súdy /iba tak - najviac upalenych a mučenych nema na svedomi RKC ale protestanti, napr. nemecko a sever.staty/ aj ked iba DEBIL nevie, ze procesy boli za ucelom ziskania majetku /mozno v malej casti sa fakt bali carodejnic/
    clanok je nazorom autora - to mu neberiem - je to jeho nazor na ktory ma právo
    ale je plny nezmyslov a blbosti

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. moja vytka sa tyka iba prvej casti clanku /nezmysli o kriziakoch a pod/ Lipstajna a spol mam v prdeli

      Odstrániť
  9. Kokotina napisana kokotom.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Už ste sa pozreli na vzdelanie toho " šaša Krajniaka "

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tu je kontakt na pána Benjamina, e-mailové podrobnosti, Lfdsloans@outlook.com. / Alebo Whatsapp +1 989-394-3740, ktoré mi pomohli s pôžičkou vo výške 90 000,00 EUR na začatie podnikania a som veľmi vďačný, bolo pre mňa naozaj ťažké snažiť sa urobiť cestu, pretože to nemôže byť osamelá matka. ľahké so mnou, ale s pomocou pána Benjamina sa usmievam na mojej tvári, keď sledujem, ako moje podnikanie rastie silnejšie a rozširuje sa tiež. za finančnú pomoc alebo prekonanie ťažkostí s obchodom alebo s cieľom založiť obchodný projekt to dokážete a majú nádej na to, aby ste sa dostali z ťažkostí .. Ďakujem.

    OdpovedaťOdstrániť